• Αρχική

Το "Κουτί της Πανδώρας… ταξιδεύει στον Κόσμο" ξεκίνησε το 1983 από το Μεσολόγγι και το 1993 ήρθε στην Κέρκυρα.

Στο κατάστημα “Το Κουτί της Πανδώρας… ταξιδεύει στον Κόσμο” θα βρείτε πολύ ωραία και σπάνια ποιοτικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο που αντέχουν στο χρόνο.

Όπως λέει και ο μύθος, όταν το Κουτί της Πανδώρας άνοιξε, βγήκαν από μέσα όλα τα δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα. Όμως η Πανδώρα πρόλαβε και έκλεισε μέσα την ελπίδα. Έτσι λοιπόν τα μοναδικά ποιοτικά αντικείμενα που διαθέτει το κατάστημα συμβολίζουν την ελπίδα την οποία παίρνει μαζί του αυτός που τα αγοράζει.

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά και διάφορες πρωτότυπες κατασκευές φτιαγμένες με φυσητό γυαλί, μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά παλιά χάλκινα είδη, κοσμήματα χειροποίητα, ξύλινα μικροέπιπλα, μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά, εικόνες και καθρέφτες.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε είδη τα οποία μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν μουσειακά.

Εκτός από τα είδη που υπάρχουν στο κατάστημα, δεχόμαστε παραγγελίες και μπορούμε να βρούμε για σας εξειδικευμένα και σπάνια αντικείμενα, όπως σκάφανδρα, παλαιά μεταλλικά εργαλεία και είδη, παλιά ινδικά αντικείμενα, παλιά μαρμάρινα, παλιές πόρτες από αρχοντικά, παλιά τιμόνια.
Σημειώνουμε ότι οι φωτογραφίες που θα δείτε αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα των ειδών που διαθέτουμε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγίας Σοφίας 31, Κέρκυρα, Ελλάδα

+30 26610 47980, +30 26610 40258

+30 6984684128

info[@]pandorasboxcorfu.gr

Δευ - Σαβ: 9:00 - 18:00